Vinsmagning

Kommende vinsmagning: 10/7 2020 Veneto

Vinene fra Veneto er blandt de mest populære i Danmark. Vi tager pulsen på producenten La Vigilia, som både laver vin i Veneto og i området Friuli-Venezia Giulia

Veneto

Kommende vinsmagning: 17/7 2020 Provence

Åhh det bliver så skønt…sommer og sol er lig med vine fra Provence. Så meget elegance og fin, fin smag. Ren klasse. Vi tager fat i producenten Vignerons de Saint-Tropez, som ejer 10 ejendomme i Provence, så glæd dig til en forrygende smagning af bl.a. et absolut topkøb i rosé, en rød- og hvidvin fra en af de dygtigste vinslotte i Provence og ikke mindst GOLD, som regnes blandt de bedste rosévine i verden.

Provence

Kommende vinsmagning: 24/7 2020 Sauvignon Blanc

Vidunderlige vine på druesorten Sauvignon Blanc. Denne druesort er uden tvivl en af de mest populære lige nu, og det med god grund for den lette , friske og ofte forførende aroma og smag har helt sikkert mange momenter. Her skal vi smage nogle vidt forskellige udgangspunkter for den vidunderlige vin.

Sauvignon Blanc

Kommende vinsmagning: 31/7 2020

Rosé vin er bare indbegrebet af sommer, og hvad er mere perfekt at smage her i årets absolutte højsommer , end et lille udvalg af virkelig gode rosévine fra Spanien, Tyskland og de to franske vindistrikter Languedoc og Provence.

Rosé

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.